Hem
NYHETER
Information till Nyinflyttade
Om Brf Berghällen 15
Dokument
Sök
Logga in
Välkommen till Bostadsrättsföreningen Berghällen 15! 

Du kan hitta den mesta av informationen på vår hemsida, men för att göra det lite enklare har vi samlat en del information här.

Stadgar och Ordningsregler
Föreningens stadgar och ordningsregler finner du under Dokument. Där finner du även andra nyttiga dokument som anmälan för autogiro.

Dörrmärkning och Tvättstuga
Om er dörr eller portlistan inte är uppmärkt med ert namn skicka ett mail till Styrelsen så tar vi hand om det. Fastighetsansvarig har även hand om märkning och utdelning av kolvar till bokningen för tvättstuga.

Vindsförråd
Till varje lägenhet hör ett vindsförråd. Finner du inget vindsförråd som är märkt med ditt lägenhetsnummer, kontakta fastighetsansvarig under Styrelse. Uppgångarna till vinden finns i 4 A-C och 6C. Är du i behov av ett extra vindsförråd finns det att hyra, maila styrelsen för att se om något finns ledigt.

Bredband
Från den 22/1 2024 kommer föreningen ha ett gemensamt avtal för bredband som faktureras medlemmarna per månad. Varje hushåll behöver därmed inte teckna något eget avtal.

Parkeringsplatser
Det finns åtta parkeringsplatser för uthyrning. Varje plats kostar 900 kronor per månad. För närvarande är alla platser uthyrda, skicka ett mail till styrelsen för att ställa dig i kö. Annars kan du också teckna boendeparkering hos Sundbybergs kommun, Boendeparkering.

Vinterunderhåll
Vintertid hjälps vi alla åt med snöskottning. Varje port är ansvarig för att gången är skottad ut till gatan eller fram till nästa port. Till exempel 6C skottar fram till 6B, 6B skottar fram till 6A och 6A skottar fram till vägen. Vintertid finns det snöskyfflar utställda i varje portuppgång. Utanför 4A och 6A finns även sand om det skulle behövas.

Autogiro
Önskar du din månadsavgift via autogiro?
Anmälan sker via din internetbank. Sök upp Brf Berghällen 15 i listan av autogiroanslutna företag (OBS! Föreningens namn, inte SBC). Ange ditt kundnummer som betalarnummer i din bank, ditt kundnummer finner du på din avi.Kom ihåg att också välja om du vill ha dina avier till din epostadress eller till din brevlåda, i annat fall så skickas inga avier ut.


Övriga frågor
Har du några frågor är du alltid välkommen att ta kontakt med oss i styrelsen, vi nås enklast via mail: info@berghallen15.se.
Uppdaterat 2024-01-31
Utskriftsvänlig sida
BRF Berghällen 15 - info@berghallen15.se
Provided by Webforum